Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

N O V A Rehab

040-304520

Behandling efter dina behov och förutsättningar

I en lugn och avstressande miljö ges behandling på brits i form av olika manuella terapier, akupunktur och avspänningsbehandling. Aktiv behandling ges i gymavdelningen där ett personligt anpassat rehabträningsprogram utformas för att reducera rehabiliteringstiden och för att minska risken för besvär i framtiden. Efter avslutad behandling finns möjligheter att fortsätta med din träning med ett s.k. egenvårdskort.

Gymet är i huvudsak utrustat med luftmotståndsdrivna sekvensmaskiner, vilket ger en optimal belasting och är utmärkt vid rehabiliteringsträning då motståndet varierar vid hastighet och ökar i slutlägen av rörelsebanan.

Om mig

Jag som arbetar här är legitimerad sjukgymnast med en bred kompetens inom diagnostik och behandling av smärttillstånd eller andra besvär i kroppens leder, muskler och nerver. Jag är också företagssjukgymnast och kan därmed bedöma vilka åkommor som kan vara relaterade till din arbetsplats och hur dessa kan förebyggas eller åtgärdas.

Kort meritlista

  • Examen 1989, Lundsuniversitet
  • Akupunktur
  • Behandling vid långvarig smärta
  • Företagssjugymnast
  • Mtt (medicinsk tränings terapi)
0